LC-Tec Holding aktie – information och data om aktien

LC-Tec är specialiserat på optiska komponenter baserade på flytande kristallteknik (Liquid Crystal). Bolaget utvecklar och tillverkar olika LC-baserade produkter, inkluderande optiska slutare, varierbara filter, polarisationsmodulatorer och displayer. LC-tekniken möjliggör elektronisk kontroll av infallande ljus utan att ha rörliga delar och produkterna används bland annat för visning av 3D-film på biografer, tillsammans med professionella videokameror och i smarta glasögon.

Antal ägare av LC-Tec Holding på Avanza och Nordnet:
649 st

Noterad på:
Nordic SME Nordic SME Sweden

Utdelning

LC-Tec Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för LC-Tec Holding

Vi har inga registrerade köprekommendationer för LC-Tec Holding

Besök bolagets hemsida

LC-Tec Holding på Avanza – se aktiekurs idag

LC-Tec Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för LC-Tec Holding.

LC-Tec Holding hos Nordnet

LC-Tec Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för LC-Tec Holding.

v13

Lämna en kommentar