Lauritz.com Group – information och data om aktien

Lauritz.com Group är en online-auktionssida. Utbudet är brett och består huvudsakligen av konst, antikviteter och designprodukter. Bolaget startades i Danmark och har utvecklats till att bli en samlingssida för auktioner runtom den nordiska marknaden. Via bolagets filialer kan säljare lämna sina tillhörigheter för värdering till experterna inom området och köparna får chansen att inspektera varorna i bolagets showrooms. Huvudkontoret ligger i Søborg.

Antal ägare av Lauritz.com Group på Avanza och Nordnet:
1243 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Lauritz.com Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Lauritz.com Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Lauritz.com Group

Besök bolagets hemsida

Lauritz.com Group på Avanza – se aktiekurs idag

Lauritz.com Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lauritz.com Group.

Lauritz.com Group hos Nordnet

Lauritz.com Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Lauritz.com Group.

v12

Lämna en kommentar