Katalysen Ventures – information och data om aktien

Katalysen Ventures är ett svenskt investeringsbolag, eller en så kallad ”Venture Developer”. Verksamheten går ut på att investera kunskap, tid och kapital i kundbolag i tidiga skeden. Flertalet av dessa kundbolag har kopplingar till fintech, och en majoritet utvecklar digitala plattformar. Mot detta erhåller Katalysen Ventures, utöver ett direkt ägande vid kapitalinjektioner, även teckningsoptioner kundbolagen. Bolaget har kontor i Stockholm samt Geneve.

Antal ägare av Katalysen Ventures på Avanza och Nordnet:
178 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Katalysen Ventures har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Katalysen Ventures

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Katalysen Ventures

Besök bolagets hemsida

Katalysen Ventures på Avanza – se aktiekurs idag

Katalysen Ventures går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Katalysen Ventures.

Katalysen Ventures hos Nordnet

Katalysen Ventures går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Katalysen Ventures.

v12

Lämna en kommentar