Karolinska Development B – information och data om aktien

Karolinska Development är ett nordiskt investmentbolag inom life science. Bolaget fokuserar på att identifiera medicinska innovationer och att investera för att skapa och utveckla bolag som vidareutvecklar sådana innovationer till differentierade produkter. Karolinska Developments portfölj består av ett flertal bolag inriktade på att utveckla behandlingsmetoder för sjukdomar som klassas som livshotande eller funktionsnedsättande. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden.

Antal ägare av Karolinska Development B på Avanza och Nordnet:
15418 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Karolinska Development B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Karolinska Development B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Karolinska Development B

Besök bolagets hemsida

Karolinska Development B på Avanza – se aktiekurs idag

Karolinska Development B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Karolinska Development B.

Karolinska Development B hos Nordnet

Karolinska Development B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Karolinska Development B.

v12