Karnell Group B aktie – information och data om aktien

Karnell är en tillväxtorienterad industriteknikgrupp. Bolagets vision är att förvärva industritekniska produktbolag och nischproducerande bolag för att därefter utveckla dessa verksamheter genom att erbjuda strategisk rådgivning och tillväxtinitiativ genom tilläggsförvärv och expansion till nya marknader. Karnell består av ett antal direktägda koncernbolag, med dotterbolag, uppdelat på två affärsområden: Produktbolag och Nischproduktion. Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Antal ägare av Karnell Group B på Avanza och Nordnet:
9115 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Karnell Group B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Karnell Group B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Karnell Group B

Besök bolagets hemsida

Karnell Group B på Avanza – se aktiekurs idag

Karnell Group B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Karnell Group B.

Karnell Group B hos Nordnet

Karnell Group B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Karnell Group B.

v13

Lämna en kommentar