JS Security – information och data om aktien

JS Security Technologies Group är en blockchain-baserad cybersäkerhetskoncern som är grundad och initialt verksamt i Skandinavien. Bolaget är specialiserade inom datalagring och erbjuder säkerhetsprodukter med blockchainteknologi som grundinfrastruktur. Bolagets huvudsakliga produkt är ett datalagringsnätverk med blockchain samt huvudsaklig verifierings- och säkerhetskomponent. Kunderna återfinns inom samtliga branscher som lagrar någon form data. Kundgrupperna är företag, organisationer samt myndigheter.

Antal ägare av JS Security på Avanza och Nordnet:
1359 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

JS Security har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för JS Security

Vi har inga registrerade köprekommendationer för JS Security

Besök bolagets hemsida

JS Security på Avanza – se aktiekurs idag

JS Security går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för JS Security.

JS Security hos Nordnet

JS Security går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för JS Security.

v12

Lämna en kommentar