JM – information och data om aktien

JM är verksamma inom fastighetssektorn. Bolaget verkar som en nordisk projektutvecklare av bostäder och större tillhörande bostadsområden. Verksamheten är huvudsakligen fokuserad mot nyproduktion runtom storstadsområden och universitetsorter i Norden. Utöver huvudverksamheten arbetar bolaget även med projektutveckling av kommersiella lokaler samt diverse entreprenadverksamhet. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av JM på Avanza och Nordnet:
20120 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

JM har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för JM

Carnegie sänker riktkursen för JM till 190 kronor (250), upprepar behåll

Handelsbanken Capital Markets höjer den långsiktiga rekommendationen, på tre års sikt, för JM till outperform från market perform. Riktkursen skruvas upp till 270 kronor från 230 kronor.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för JM till 188 kronor (280), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

JM på Avanza – se aktiekurs idag

JM går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för JM.

JM hos Nordnet

JM går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för JM.

v12