Inwido – information och data om aktien

Inwido är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserat inom tillverkning av fönster och dörrar. Den största marknaden för bolagets produkter återfinns inom Norden och Europa där kunderna vanligtvis består av privata konsumenter, men även utav företagskunder inom industri och bygg. Inwidos varumärkesportfölj innefattar lokala varumärken i Norden som vidaresäljs under eget regi. Bolagets huvudkontor är beläget i Malmö.

Antal ägare av Inwido på Avanza och Nordnet:
15637 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Inwido har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Inwido

Carnegie sänker riktkursen för Inwido till 150 kronor (165), upprepar köp 

Carnegie sänker riktkursen för Inwido till 130 kronor (150), upprepar köp

Handelsbanken Capital Markets har höjt den långsiktiga rekommendationen, på tre års sikt, för Inwido till outperform från tidigare market perform. Riktkursen skruvas upp till 150 kronor från 130 kronor.

Carnegie höjer riktkursen för Inwido till 125 kronor (120), upprepar köp

Carnegie höjer riktkursen för Inwido till 142 kronor (125), upprepar köp

Carnegie sänker riktkursen för Inwido till 140 kronor (142), upprepar köp

Handelsbanken Capital Markets sänker sin kortsiktiga rekommendation, på tre månaders sikt, för Inwido till behåll från köp.

Besök bolagets hemsida

Inwido på Avanza – se aktiekurs idag

Inwido går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Inwido.

Inwido hos Nordnet

Inwido går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Inwido.

v12

Lämna en kommentar