Intellego Technologies – information och data om aktien

Intellego Technologies är verksamt inom fotokrom indikatorteknik. Bolaget levererar fotokroma bläck som utformar visuella indikatorer som gör det möjligt att se effekterna av osynligt ultraviolett ljus. Bläcket ändrar färg baserat på exponering för ultraviolett bestrålning eller specifika ämnen. Produkterna används primärt av OEM-tillverkare och används i branschapplikationer runt om i världen. Intellego Technologies grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Intellego Technologies på Avanza och Nordnet:
3081 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Intellego Technologies har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Intellego Technologies

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Intellego Technologies

Besök bolagets hemsida

Intellego Technologies på Avanza – se aktiekurs idag

Intellego Technologies går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Intellego Technologies.

Intellego Technologies hos Nordnet

Intellego Technologies går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Intellego Technologies.

v12

Lämna en kommentar