Industrivärden A – information och data om aktien

Industrivärden är ett investmentbolag. Bolagets mål är att över tid generera en tillväxt av substansvärdet vilket i sin tur skall ge en totalavkastning högre än börsens genomsnitt. Bolaget är storägare i klassiska svenska bolag inom sektorerna telekom, industri, finans, samt fordonsindustrin. Ägande och vidareutveckling av bolagen sker huvudsakligen genom operativa och strategiska beslut, samt genom egen investeringsverksamhet. Huvudkontoret är beläget i Stockholm.

Antal ägare av Industrivärden A på Avanza och Nordnet:
33429 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Industrivärden A har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Industrivärden A

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Industrivärden till 232 kronor (263), upprepar minska

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Industrivärden till 200 kronor (232), upprepar minska

Pareto Securities sänker riktkursen för Industrivärden till 275 kronor (315), upprepar köp

Danske Bank Markets höjer sin rekommendation för Industrivärden till köp från behåll. Riktkursen sänks till 292 från 313 kronor.

Besök bolagets hemsida

Industrivärden A på Avanza – se aktiekurs idag

Industrivärden A går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Industrivärden A.

Industrivärden A hos Nordnet

Industrivärden A går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Industrivärden A.

v12