H&D Wireless Sweden Holding B – information och data om aktien

H&D Wireless Sweden Holding är ett teknikbolag. Bolaget utvecklar utrustning för uppkoppling, positionering och övervakning. Tekniken baseras på realtidslokaliseringsystem (RTLS) och används huvudsakligen för diverse utrustningar, verktyg, inventarier och människor. Produkterna säljs som WiFi- och Bluetooth moduler som integreras i kundens befintliga produkter. Störst verksamhet återfinns runtom den nordiska marknaden. Bolaget grundades under 2009 och har sitt huvudkontor i Kista.

Antal ägare av H&D Wireless Sweden Holding B på Avanza och Nordnet:
6648 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

H&D Wireless Sweden Holding B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för H&D Wireless Sweden Holding B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för H&D Wireless Sweden Holding B

Besök bolagets hemsida

H&D Wireless Sweden Holding B på Avanza – se aktiekurs idag

H&D Wireless Sweden Holding B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för H&D Wireless Sweden Holding B.

H&D Wireless Sweden Holding B hos Nordnet

H&D Wireless Sweden Holding B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för H&D Wireless Sweden Holding B.

v12

Lämna en kommentar