Hansa Biopharma – information och data om aktien

Hansa Biopharma är verksamma inom bioteknik. Bolaget är specialiserade inom forskning och utveckling av immunmodulerande enzymer, som vidare används för att studera patienter som lider av sällsynta immunologiska sjukdomar. Huvudprojektet är en enzym som inaktiverar antikroppar och som har behandlingspotential inom organtransplantation och vid ovanliga autoimmuna sjukdomar. Övriga projekt fokuserar på utveckling av nya antikroppsmodulerande enzymer samt HBP-analys.

Antal ägare av Hansa Biopharma på Avanza och Nordnet:
15262 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Hansa Biopharma har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Hansa Biopharma

RBC sänker riktkursen för Hansa Biopharma till 172 kronor (310), upprepar outperform

HC Wainwright höjer riktkursen för Hansa Biopharma till 244 kronor (223), upprepar köp

SEB höjer riktkursen för Hansa Biopharma till 260 kronor (230), upprepar köp 

Den nederländska investmentbanken Kempen har höjt riktkursen för Hansa Biopharma till 210 kronor från 185 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Besök bolagets hemsida

Hansa Biopharma på Avanza – se aktiekurs idag

Hansa Biopharma går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Hansa Biopharma.

Hansa Biopharma hos Nordnet

Hansa Biopharma går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Hansa Biopharma.

v12