Guideline Geo – information och data om aktien

Guideline Geo är verksamma inom geofysik. Bolaget arbetar med utveckling, tillverkning och försäljning av lösningar inom olika globala marknadsområden: Kartläggning och undersökning av vattenförekomster, övervakning av miljöföroreningar, undersökning vid nyetablering och underhåll av befintlig infrastruktur samt undersökning och kartläggning vid mineralprospektering och gruvdrift. I koncernen ingår flera varumärken och försäljningen sker på en global marknad.

Antal ägare av Guideline Geo på Avanza och Nordnet:
1178 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Guideline Geo har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Guideline Geo

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Guideline Geo

Besök bolagets hemsida

Guideline Geo på Avanza – se aktiekurs idag

Guideline Geo går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Guideline Geo.

Guideline Geo hos Nordnet

Guideline Geo går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Guideline Geo.

v12

Lämna en kommentar