Guard Therapeutics Intl. – information och data om aktien

Guard Therapeutics bedriver utveckling av läkemedel inom området oxidativ stress. Bolaget fokuserar i första hand på forskning, utveckling och kommersialisering av läkemedel som avser att förhindra uppkomst och komplikationer av akuta njurskador. Läkemedlet har i prekliniska studier visat sig skydda exponerad vävnad och understödja regenerativa processer. Behandling av akuta njurskador i samband med hjärtkirurgi prioriteras i den kliniska utvecklingen.

Antal ägare av Guard Therapeutics Intl. på Avanza och Nordnet:
4925 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Guard Therapeutics Intl. har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Guard Therapeutics Intl.

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Guard Therapeutics Intl.

Besök bolagets hemsida

Guard Therapeutics Intl. på Avanza – se aktiekurs idag

Guard Therapeutics Intl. går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Guard Therapeutics Intl..

Guard Therapeutics Intl. hos Nordnet

Guard Therapeutics Intl. går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Guard Therapeutics Intl..

v12

Lämna en kommentar