Gomero Group – information och data om aktien

Gomero Group är verksamt inom energisektorn. Bolaget utvecklar tekniska system och tillhörande tjänster för att prediktera och automatisera underhåll inom diverse industriella processer. Utbudet är brett och inkluderar tekniska uppkopplade produkter för mätning, styrning och dataanalys. Kunderna återfinns inom energidistribution, energilagring och energiproduktion samt inom elintensiv industri. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Antal ägare av Gomero Group på Avanza och Nordnet:
667 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Gomero Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Gomero Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Gomero Group

Besök bolagets hemsida

Gomero Group på Avanza – se aktiekurs idag

Gomero Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Gomero Group.

Gomero Group hos Nordnet

Gomero Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Gomero Group.

v12

Lämna en kommentar