FX International – information och data om aktien

FX International är ett finansbolag som bedriver verksamhet inom valutahandel och tillhörande rådgivning. Bolaget har utvecklat en algoritmisk plattform vars användning ämnar ligga som grund för ekonomiska beslut. Plattformen används som en handelsplattform som grundar sina beslut på statistiska modeller för att uppnå en långsiktig och stabil avkastning över tid. Utöver drivs även en internationell fond med bolagets plattform som grund. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Antal ägare av FX International på Avanza och Nordnet:
980 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

FX International har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för FX International

Vi har inga registrerade köprekommendationer för FX International

Besök bolagets hemsida

FX International på Avanza – se aktiekurs idag

FX International går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för FX International.

FX International hos Nordnet

FX International går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för FX International.

v12

Lämna en kommentar