Freja eID Group – information och data om aktien

Freja eID är ett svenskt tech-bolag. Bolaget erbjuder en ID-plattform som ger användaren kontroll över sin digitala identitet och sin data. Genom plattformen kan användaren interagera med företag och myndigheter men också med privatpersoner. Bland funktionerna finns e-legitimering, elektroniska underskrifter, sign-up, check-out, fysisk identifiering och e-tjänstelegitimation. Verksamheten utgår från den svenska marknaden och plattformen är byggd för internationell skalbarhet.

Antal ägare av Freja eID Group på Avanza och Nordnet:
4834 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Freja eID Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Freja eID Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Freja eID Group

Besök bolagets hemsida

Freja eID Group på Avanza – se aktiekurs idag

Freja eID Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Freja eID Group.

Freja eID Group hos Nordnet

Freja eID Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Freja eID Group.

v12

Lämna en kommentar