Footway Group Pref – information och data om aktien

Footway Group driver en plattform med specialiserade butiker online. Bolaget vill skapa digitala platser för mötet mellan kunder och tillverkare. Via plattformen säljs en mängd olika produkter via flertalet varumärken till kunder inom Norden och Europa. Utöver att förvärva och starta egna butiker på plattformen utvecklas den också för att kunna hantera externa butiker som då kommer kunna nyttja plattformens räckvidd, logistik och kundsupport.

Antal ägare av Footway Group Pref på Avanza och Nordnet:
717 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Footway Group Pref har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Footway Group Pref

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Footway Group Pref

Besök bolagets hemsida

Footway Group Pref på Avanza – se aktiekurs idag

Footway Group Pref går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Footway Group Pref.

Footway Group Pref hos Nordnet

Footway Group Pref går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Footway Group Pref.

v12

Lämna en kommentar