Flerie aktie – information och data om aktien

Flerie är en aktiv långsiktig life science-investerare med fokus på bioteknik- och läkemedelsinvesteringar globalt. Bolaget är baserat i Stockholm och London och förvaltar en portfölj med investeringar i Europa, Israel och USA. Huvudfokus ligger på att förse organisationer som främst verkar inom läkemedelsutveckling, med tjänster och resurser. Flerie grundades 2011 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Flerie på Avanza och Nordnet:
4912 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Flerie har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Flerie

Carnegie sänker rekommendationen för Index Pharmaceuticals till behåll från köp. Riktkursen dras ned till 0:80 kronor från 2:00 kronor.

Besök bolagets hemsida

Flerie på Avanza – se aktiekurs idag

Flerie går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Flerie.

Flerie hos Nordnet

Flerie går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Flerie.

v13

Lämna en kommentar