Flat Capital B – information och data om aktien

Flat Capital är ett investeringsbolag som fokuserar på entreprenörsledda och onoterade tillväxtbolag. Investeringarna görs främst genom sitt nätverk av globala Venture Capital aktörer och entreprenörer. Exempel på portföljbolag är Klarna, Budbee, Truecaller och Discord. Bolaget vill bidra med långsiktigt kapital och är i grunden en passiv minoritetsägare samtidigt som Flat Capitals erfarenhet och nätverk finns tillhands i den utsträckning entreprenören önskar.

Antal ägare av Flat Capital B på Avanza och Nordnet:
11787 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Flat Capital B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Flat Capital B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Flat Capital B

Besök bolagets hemsida

Flat Capital B på Avanza – se aktiekurs idag

Flat Capital B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Flat Capital B.

Flat Capital B hos Nordnet

Flat Capital B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Flat Capital B.

v12

Lämna en kommentar