Fenix Outdoor International B – information och data om aktien

Fenix Outdoor är verksamt inom detaljhandelsbranschen. Koncernen är fokuserad mot utveckling och vidare försäljning av kläder och accessoarer för natur och friluftsliv. Verksamheten är i huvudsak baserad på grossistförsäljning av produkter med det egna varumärket Fjällräven, men i utbudet återfinns även andra varumärken. Under 2001 förvärvades detaljhandelskedjan Naturkompaniet med ett brett utbud av kläder och accessoarer. Huvudkontoret ligger i Zug, Schweiz.

Antal ägare av Fenix Outdoor International B på Avanza och Nordnet:
6597 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Fenix Outdoor International B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Fenix Outdoor International B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Fenix Outdoor International B

Besök bolagets hemsida

Fenix Outdoor International B på Avanza – se aktiekurs idag

Fenix Outdoor International B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Fenix Outdoor International B.

Fenix Outdoor International B hos Nordnet

Fenix Outdoor International B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Fenix Outdoor International B.

v12

Lämna en kommentar