Exsitec Holding aktie – information och data om aktien

Exsitec är ett IT-konsultbolag som är verksamt inom digitaliseringen av små och medelstora bolag. Bolaget är en återförsäljare och implementationsspecialist av olika mjukvaror bland annat inom områden som affärssystem, beslutsstöd, elektronisk fakturahantering och CRM / kundhantering. Bolaget levererar kompletta och integrerade lösningar som fungerar tillsammans med kundens övriga IT-system.

Antal ägare av Exsitec Holding på Avanza och Nordnet:
1498 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Exsitec Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Exsitec Holding

Pareto Securities höjer riktkursen för Exsitec till 185 kronor (171), upprepar köp

Pareto Securities höjer riktkursen för Exsitec till 195 kronor (185), upprepar köp

Pareto Securities sänker riktkursen för Exsitec till 193 kronor (195), upprepar köp

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Exsitec till behåll från köp. Riktkursen sänks till 190 från 193 kronor.

Besök bolagets hemsida

Exsitec Holding på Avanza – se aktiekurs idag

Exsitec Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Exsitec Holding.

Exsitec Holding hos Nordnet

Exsitec Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Exsitec Holding.

v13

Lämna en kommentar