ExpreS2ion Biotech Holding – information och data om aktien

ExpreS2ion Biotech Holding är ett forsknings- och utvecklingsbaserat bolag som har en patenterad plattform inom bioteknisk proteinproduktion. Bolaget har sin egen utvecklingspipeline av vaccinkandidater inom COVID-19, bröstcancer, influensa och malaria. Dessutom har bolaget intäkter från försäljning av tillverkningstjänster och plattformslicenser. Bolaget startade 2010 och har sin verksamhet i DTU Forskerpark i Hørsholm.

Antal ägare av ExpreS2ion Biotech Holding på Avanza och Nordnet:
9465 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

ExpreS2ion Biotech Holding har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för ExpreS2ion Biotech Holding

Vi har inga registrerade köprekommendationer för ExpreS2ion Biotech Holding

Besök bolagets hemsida

ExpreS2ion Biotech Holding på Avanza – se aktiekurs idag

ExpreS2ion Biotech Holding går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för ExpreS2ion Biotech Holding.

ExpreS2ion Biotech Holding hos Nordnet

ExpreS2ion Biotech Holding går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för ExpreS2ion Biotech Holding.

v12

Lämna en kommentar