Energy Save B – information och data om aktien

ES Energy Save Holding är ett teknikbolag inriktade mot energisektorn. Bolaget är specialiserade inom utveckling av värmepumpsteknik. Tekniken baseras på den egenutvecklade plattformen och levereras både som kompletta helhetslösningar samt som plug-in för olika tillfälliga installationer. Produkterna och tillhörande system används för uppvärmning av villor, samt större kommersiella fastigheter. Verksamhet innehas på global nivå, med störst verksamhet inom den europeiska marknaden.

Antal ägare av Energy Save B på Avanza och Nordnet:
2326 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Energy Save B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Energy Save B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Energy Save B

Besök bolagets hemsida

Energy Save B på Avanza – se aktiekurs idag

Energy Save B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Energy Save B.

Energy Save B hos Nordnet

Energy Save B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Energy Save B.

v12