Enad Global 7 – information och data om aktien

Enad Global 7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget utvecklar egna IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom spelutvecklingsdivisionerna Toadman Studios och Antimatter Games. Koncernens marknadsavdelning har bidragit till att släppa flera varumärken och förläggaravdelningen arbetar med både fysisk och digital förläggning. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Enad Global 7 på Avanza och Nordnet:
5477 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Enad Global 7 har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Enad Global 7

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Enad Global 7 till 26 kronor (30), upprepar köp

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Enad Global 7 till 27 kronor (26), upprepar köp

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Enad Global 7 till 30 kronor (27), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

Enad Global 7 på Avanza – se aktiekurs idag

Enad Global 7 går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Enad Global 7.

Enad Global 7 hos Nordnet

Enad Global 7 går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Enad Global 7.

v12