Egetis Therapeutics – information och data om aktien

Egetis Therapeutics är ett läkemedelsutvecklingsbolag. Bolagets huvudsakliga fokus är på projekt i sen klinisk utvecklingsfas inom särläkemedelsområdet för behandling av allvarliga och sällsynta sjukdomar med betydande medicinska behov. Exempel på bolagets läkemedelskandidater är Emcitate, som utvecklas för patienter med MCT8-brist och Aladote, som utvecklas för att reducera akuta leverskador.

Antal ägare av Egetis Therapeutics på Avanza och Nordnet:
5289 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Egetis Therapeutics har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Egetis Therapeutics

RX Securities sänker riktkursen för Egetis Therapeutics till 24 kronor (28), upprepar köp

Carnegie höjer riktkursen för Egetis Therapeutics till 15 kronor från 9 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för Egetis Therapeutics till behåll från köp. Riktkursen sänks till 14 från 24 kronor.

Pareto Securities sänker riktkursen för Egetis Therapeutics till 5 kronor (14), upprepar behåll

Besök bolagets hemsida

Egetis Therapeutics på Avanza – se aktiekurs idag

Egetis Therapeutics går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Egetis Therapeutics.

Egetis Therapeutics hos Nordnet

Egetis Therapeutics går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Egetis Therapeutics.

v12

Lämna en kommentar