Ecoclime Group B aktie – information och data om aktien

Ecoclime Group är verksamma inom miljöteknik. Bolaget är inriktade mot fastighetsmarknaden och erbjuder tjänster och produkter inom molnbaserad automation, cirkulära energisystem för återvinning och utvinning av förnybar energi, elteknik och ventilation. Ecoclime Group förvärvar, driver och utvecklar bolag i branschen och verkar i hela värdekedjan från innovation och tillverkning av produkter, till installation, drift- och servicetjänster. Bolaget har sitt huvudkontor i Umeå.

Antal ägare av Ecoclime Group B på Avanza och Nordnet:
3207 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Ecoclime Group B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Ecoclime Group B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Ecoclime Group B

Besök bolagets hemsida

Ecoclime Group B på Avanza – se aktiekurs idag

Ecoclime Group B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Ecoclime Group B.

Ecoclime Group B hos Nordnet

Ecoclime Group B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Ecoclime Group B.

v13

Lämna en kommentar