Duni – information och data om aktien

Duni är tillverkare och leverantör av hushålls- och restaurangartiklar. Bolagets produktportfölj är bred och innefattar exempelvis dukar, ljus, tallrikar och serveringsfat, samt boxar och skålar. Varumärket Duni marknadsförs inom ett flertal marknader och störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. Försäljning sker båda via fysiska butiker samt via bolagets E-handelsplattform. Kunderna är verksamma inom catering, take-away och grossisthandel. Bolaget har huvudkontor i Malmö.

Antal ägare av Duni på Avanza och Nordnet:
6090 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Duni har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Duni

Handelsbanken Capital Markets höjer den långsiktiga rekommendationen, på tre års sikt, för Duni till outperform från market perform. Riktkursen höjs till 130 kronor från 125 kronor.

Besök bolagets hemsida

Duni på Avanza – se aktiekurs idag

Duni går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Duni.

Duni hos Nordnet

Duni går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Duni.

v12

Lämna en kommentar