Crown Energy – information och data om aktien

Crown Energy är en koncern som erbjuder specialanpassade lösningar för bostäder, kontor och kringservice samt är verksam inom olje- och gasprospektering i Afrika och Mellanöstern. Värdetillväxt skapas dels genom att erbjuda internationella bolag ett onestop-shop koncept avseende bostäder, kontor och kringliggande tjänster, dels genom att utveckla tillgångar i tidiga faser för att i en förlängning introduceras till lämplig aktör inom olje- och gastillgångar för vidareutveckling och produktion.

Antal ägare av Crown Energy på Avanza och Nordnet:
790 st

Noterad på:
NGM

Utdelning

Crown Energy har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Crown Energy

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Crown Energy

Besök bolagets hemsida

Crown Energy på Avanza – se aktiekurs idag

Crown Energy går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Crown Energy.

Crown Energy hos Nordnet

Crown Energy går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Crown Energy.

v12

Lämna en kommentar