Corem Property Group Pref – information och data om aktien

Corem Property Group är verksamma inom fastighetssektorn. Bolaget förvärvar, äger och vidareutvecklingar fastigheter runtom den nordiska marknaden. Fastighetsbeståndet består i huvudsak av lager-, industri-, logistik- och handelsfastigheter. Största delen av fastigheterna är lokaliserade inom Syd- och Mellansverige. Bolagets strategi är att vara en aktiv och långsiktig aktör samt att på sikt bidra med utveckling av fastighetsbeståndet. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Antal ägare av Corem Property Group Pref på Avanza och Nordnet:
8591 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Large Cap Stockholm

Utdelning

Corem Property Group Pref har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Corem Property Group Pref

Carnegie sänker riktkursen för Corem till 15 kronor (24), upprepar behåll

Carnegie sänker riktkursen för Corem till 8 kronor (14), upprepar behåll

Carnegie sänker riktkursen för Corem till 7 kronor (8), upprepar behåll

Besök bolagets hemsida

Corem Property Group Pref på Avanza – se aktiekurs idag

Corem Property Group Pref går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Corem Property Group Pref.

Corem Property Group Pref hos Nordnet

Corem Property Group Pref går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Corem Property Group Pref.

v12