Copperstone Resources – information och data om aktien

Copperstone Resources grundades 2006 och är ett bolag vars verksamhet ändrades 2019 till att fokusera på att återöppna Viscariagruvan i Kiruna för kopparutvinning. Bolagets förberedelsearbete innefattar prospektering i form av kärnborrning för att kvantifiera mineraltillgångar, entreprenadplanering samt upphandling av anrikningsverk och kringliggande infrastruktur. En nödvändig miljötillståndsansökan är inlämnad till Mark- och Miljödomstolen och ärendet är under behandling. Utöver Viscariagruvan har Copperstone bearbetningskoncessioner och undersökningstillstånd i Arvidsjaur, där prospektering pågår, och Smedjebacken.

Antal ägare av Copperstone Resources på Avanza och Nordnet:
15084 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Copperstone Resources har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Copperstone Resources

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Copperstone Resources

Besök bolagets hemsida

Copperstone Resources på Avanza – se aktiekurs idag

Copperstone Resources går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Copperstone Resources.

Copperstone Resources hos Nordnet

Copperstone Resources går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Copperstone Resources.

v12

Lämna en kommentar