Cloetta B aktie – information och data om aktien

Cloetta är en tillverkare av konfektyrprodukter. Bolagets produkter säljs på global nivå via egna varumärken och innefattar huvudsakligen choklad och snacks. Varumärkena inkluderar Läkerol, Cloetta, Jenki, Kexchoklad, och Sperlari. Störst verksamhet återfinns på den nordiska- och europeiska marknaden. Bolaget grundades i Köpenhamn 1862 och har idag sitt huvudkontor i Solna.

Antal ägare av Cloetta B på Avanza och Nordnet:
34073 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Cloetta B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Cloetta B

SEB sänker riktkursen för Cloetta till 30 kronor (32), upprepar köp

Nordea Markets höjer riktkursen för Cloetta till 25 kronor från 24 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Nordea Markets sänker riktkursen för Cloetta till 22 kronor från 24 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Cloetta till behåll från köp.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin kortsiktiga rekommendation, på tre månaders sikt, för Cloetta till behåll från köp. Handelsbanken Capital Markets sänker sin kortsiktiga rekommendation, på tre månaders sikt, för Cloetta till behåll från köp.

Besök bolagets hemsida

Cloetta B på Avanza – se aktiekurs idag

Cloetta B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Cloetta B.

Cloetta B hos Nordnet

Cloetta B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Cloetta B.

v13

Lämna en kommentar