Clean Industry Solutions Hold – information och data om aktien

Clean Industry Solutions är ett holdingbolag. Bolaget innehar 100% av både Industrial Solar och SolarSpring i Tyskland. Bolaget är en leverantör av anpassade kolfria energisystem för industrikunder världen över baserat på en bred portfölj av solenergiteknologier och kompletterande tekniker. SolarSpring erbjuder lösningar för vattenrening med fokus på termisk driven membrandestillation för resursåtervinning och avloppsrening i industrin.

Antal ägare av Clean Industry Solutions Hold på Avanza och Nordnet:
2979 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Clean Industry Solutions Hold har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Clean Industry Solutions Hold

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Clean Industry Solutions Hold

Besök bolagets hemsida

Clean Industry Solutions Hold på Avanza – se aktiekurs idag

Clean Industry Solutions Hold går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Clean Industry Solutions Hold.

Clean Industry Solutions Hold hos Nordnet

Clean Industry Solutions Hold går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Clean Industry Solutions Hold.

v12

Lämna en kommentar