Christian Berner Tech Trade B aktie – information och data om aktien

Christian Berner Tech Trade är en koncern grundad 1897 med fokus på hållbar teknik. I varje nordiskt land finns ett Christian Berner-bolag, som erbjuder bland annat vibrations- och bullerdämpande material, utrustning för vattenrening, samt övrig industriell utrustning från globala teknikleverantörer. Förvärv är en del av strategin, däribland av bolag med inslag av egna produkter som till exempel Zander & Ingeström och Swedenborg. Kunderna återfinns främst inom industri och offentlig sektor.

Antal ägare av Christian Berner Tech Trade B på Avanza och Nordnet:
2418 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Christian Berner Tech Trade B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Christian Berner Tech Trade B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Christian Berner Tech Trade B

Besök bolagets hemsida

Christian Berner Tech Trade B på Avanza – se aktiekurs idag

Christian Berner Tech Trade B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Christian Berner Tech Trade B.

Christian Berner Tech Trade B hos Nordnet

Christian Berner Tech Trade B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Christian Berner Tech Trade B.

v13

Lämna en kommentar