BTS Group B – information och data om aktien

BTS Group är en strategikonsult som arbetar med ledare på alla nivåer i förändringsarbete och beslutsfattande. BTS tjänster inkluderar strategigenomförande, ledarskapsutveckling, assessment för urval av talanger och ledare, affärsmannaskap, utveckling av säljorganisationer, coaching, samt digitala tjänster, verktyg och plattformar. Bolaget arbetar globalt med medarbetare och ledare för att uppnå deras affärsmål. Bolagets fokus ligger på individen. BTS grundades 1986 och har huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av BTS Group B på Avanza och Nordnet:
2754 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

BTS Group B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för BTS Group B

SEB sänker riktkursen för BTS till 360 kronor (375), upprepar köp

SEB sänker riktkursen för BTS till 370 kronor (390), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

BTS Group B på Avanza – se aktiekurs idag

BTS Group B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BTS Group B.

BTS Group B hos Nordnet

BTS Group B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BTS Group B.

v12

Lämna en kommentar