Bioservo Technologies – information och data om aktien

Bioservo Technologies är ett teknikbolag inriktade mot hälsovårdssektorn. Bolaget utvecklar robotteknologi anpassat för personer som lider utav nedsatt muskelstyrka. Teknologin baseras på den framtagna SEM-teknologin (Soft Extra Muscle), som används för att hantera patientens uthållighet. Ett exempel är bolagets servohandske som är anpassad för personer med nedsatt funktion i händerna. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Kista.

Antal ägare av Bioservo Technologies på Avanza och Nordnet:
2804 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Bioservo Technologies har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Bioservo Technologies

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Bioservo Technologies

Besök bolagets hemsida

Bioservo Technologies på Avanza – se aktiekurs idag

Bioservo Technologies går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Bioservo Technologies.

Bioservo Technologies hos Nordnet

Bioservo Technologies går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Bioservo Technologies.

v12

Lämna en kommentar