BioInvent International – information och data om aktien

BioInvent International är verksamt inom läkemedelsindustrin. Bolaget fokuserar på forskning och utveckling av antikroppsläkemedel som används i behandling mot cancertillstånd. Bolaget har en egen utvecklad utvecklingsplattform och samarbeten sker via bolagets partners. I tidig utvecklingsfas arbetar bolaget med att återskapa sjukdomsbiologin för att få indikationer om substansernas effekt på sjukdomen. Huvudkontoret ligger i Lund.

Antal ägare av BioInvent International på Avanza och Nordnet:
5956 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

BioInvent International har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för BioInvent International

Pareto Securities höjer riktkursen för Bioinvent till 134 kronor från 115 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Kempen sänker riktkursen för Bioinvent till 70 kronor (80), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

BioInvent International på Avanza – se aktiekurs idag

BioInvent International går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BioInvent International.

BioInvent International hos Nordnet

BioInvent International går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BioInvent International.

v12

Lämna en kommentar