BICO Group aktie – information och data om aktien

BICO Group är verksamma inom medicinteknik. Bolaget är specialiserade inom biokonvergens och tillhandahåller teknik, produkter och tjänster för biologi. Med fokus på applikationsområdena bioprintning, multiomics, cellinjeutveckling och diagnostik utvecklar och marknadsför bolaget teknik som gör det möjligt för forskare att odla celler i 3D-miljöer, genomföra läkemedelsscreening och skriva ut mänskliga vävnader och organ för medicinsk, läkemedels- och kosmetisk industri.

Antal ägare av BICO Group på Avanza och Nordnet:
16390 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

BICO Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för BICO Group

Carnegie sänker riktkursen för Bico till 395 kronor (445), upprepar köp

Handelsbanken Capital Markets sänker sin kortsiktiga rekommendation, på tre månaders sikt, för Bico till behåll från köp.

Carnegie höjer riktkursen för Bico till 153 kronor (150), upprepar köp

Carnegie sänker riktkursen för Bico till 130 kronor (148), upprepar köp

Besök bolagets hemsida

BICO Group på Avanza – se aktiekurs idag

BICO Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BICO Group.

BICO Group hos Nordnet

BICO Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för BICO Group.

v13

Lämna en kommentar