Beijer Electronics Group – information och data om aktien

Beijer Electronics Group är en industrikoncern. Koncernen är specialiserade inom erbjudandet av industriell automation och datakommunikation. Koncernens produkter av mjukvara och hårdvara används för att styra, övervaka, kontrollera och kommunicera digitala informationsflöden inom en rad applikationsområden. Beijer Electronics Group är ett globalt bolag med störst verksamhet inom den europeiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Antal ägare av Beijer Electronics Group på Avanza och Nordnet:
2849 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Beijer Electronics Group har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Beijer Electronics Group

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Beijer Electronics Group

Besök bolagets hemsida

Beijer Electronics Group på Avanza – se aktiekurs idag

Beijer Electronics Group går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Beijer Electronics Group.

Beijer Electronics Group hos Nordnet

Beijer Electronics Group går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Beijer Electronics Group.

v12