Bambuser – information och data om aktien

Bambuser är ett mjukvarufbolag som är specialiserat på interaktiv live-streaming. Bolagets primära produkt, Live Video Shopping, är en molnbaserad mjukvarulösning som används av globala varumärken och e-handlare för att erbjuda direktsända shoppingupplevelser på webbplatser, mobilappar och sociala medier. Bambuser grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Antal ägare av Bambuser på Avanza och Nordnet:
10830 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Bambuser har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Bambuser

Pareto Securities sänker riktkursen för Bambuser till 3:00 kronor från 3:50 kronor efter torsdagsmorgonens delårsrapport. Rekommendationen köp upprepas.

Besök bolagets hemsida

Bambuser på Avanza – se aktiekurs idag

Bambuser går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Bambuser.

Bambuser hos Nordnet

Bambuser går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Bambuser.

v12

Lämna en kommentar