Avensia – information och data om aktien

Avensia är ett IT-bolag som implementerar och levererar e-handelslösningar och digital infrastruktur för produktinformation samt strategisk rådgivning och affärsutveckling till detaljhandlare inom både B2B och B2C. Avensia erbjuder digitala lösningar och produkter som kopplar ihop den fysiska och digitala handeln till det som kallas omnikanal – sömlösa och enhetliga handelsupplevelser i alla kanaler. Avensia har huvudkontor i Lund och finns även representerat runtom Europa och Nordamerika.

Antal ägare av Avensia på Avanza och Nordnet:
2097 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Avensia har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Avensia

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Avensia

Besök bolagets hemsida

Avensia på Avanza – se aktiekurs idag

Avensia går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Avensia.

Avensia hos Nordnet

Avensia går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Avensia.

v12

Lämna en kommentar