Artificial Solutions Intern. – information och data om aktien

Artificial Solutions är ett teknikbolag inom AI. Bolagets plattform Teneo används av stora globala företagskunder. 2023 lanserades OpenQuestion, en röstbaserad lösning som ersätter traditionella knapptrycksmenyer när kunder ringer kundtjänst. Lösningen bygger på SaaS-plattformen Teneo, som finns tillgänglig på 86 språk och dialekter och som är fullt integrerbar med callcenter- och kontaktcentersystem. Bolaget grundades under 2001 och driver verksamhet i Europa och USA.

Antal ägare av Artificial Solutions Intern. på Avanza och Nordnet:
3733 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Artificial Solutions Intern. har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Artificial Solutions Intern.

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Artificial Solutions Intern.

Besök bolagets hemsida

Artificial Solutions Intern. på Avanza – se aktiekurs idag

Artificial Solutions Intern. går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Artificial Solutions Intern..

Artificial Solutions Intern. hos Nordnet

Artificial Solutions Intern. går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Artificial Solutions Intern..

v12

Lämna en kommentar