Artificial Solutions Intern. – information och data om aktien

Artificial Solutions International är ett teknikbolag. Bolaget tillhandahåller Conversational AI, en form av artificiell intelligens som möjliggör för människor att kommunicera med applikationer, webbplatser och enheter på ett vardagligt och naturligt sätt via röst, text, beröring eller gester. Typiska kunder är stora globala företagskunder som behöver en plattform för att utveckla nya tjänster gentemot sina kunder. Bolaget grundades under 2001 och innehar verksamhet på global nivå.

Antal ägare av Artificial Solutions Intern. på Avanza och Nordnet:
2831 st

Noterad på:
First North Stockholm

Utdelning

Artificial Solutions Intern. har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Artificial Solutions Intern.

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Artificial Solutions Intern.

Besök bolagets hemsida

Artificial Solutions Intern. på Avanza – se aktiekurs idag

Artificial Solutions Intern. går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Artificial Solutions Intern..

Artificial Solutions Intern. hos Nordnet

Artificial Solutions Intern. går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Artificial Solutions Intern..

v12