Arla Plast – information och data om aktien

Arla Plast är en tillverkare och leverantör av extruderade skivor i tekniska plastmaterial. Plastskivorna är tillverkade i PC, ABS och PETG och har flertalet användningsområden som för säkerhetsprodukter, maskinskydd, ishockeyrinkar, växthus, pooltak, ljudbarriärer m.m. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Europa. Arla Plast grundades 1969 och har sitt huvudkontor i Borensberg.

Antal ägare av Arla Plast på Avanza och Nordnet:
1558 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Small Cap Stockholm

Utdelning

Arla Plast har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Arla Plast

Carnegie höjer riktkursen för Arla Plast till 35 kronor (33), upprepar behåll

Besök bolagets hemsida

Arla Plast på Avanza – se aktiekurs idag

Arla Plast går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Arla Plast.

Arla Plast hos Nordnet

Arla Plast går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Arla Plast.

v12

Lämna en kommentar