Aptahem aktie – information och data om aktien

Aptahem är verksamt inom läkemedelsbranschen. Bolaget utvecklar aptamerbaserade läkemedel för behandling av akuta livshotande tillstånd där koagulation och inflammation samverkar i sjukdomsprocessen. Bolagets huvudkandidat utvecklas som ett akutläkemedel ämnat att förhindra uppkomsten av livshotande organ- och vävnadsskador hos patienter som drabbas sepsis. En stor del av forskningen utförs i samarbete med övriga partners inom branschen. Bolaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Malmö.

Antal ägare av Aptahem på Avanza och Nordnet:
2808 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Aptahem har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Aptahem

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Aptahem

Besök bolagets hemsida

Aptahem på Avanza – se aktiekurs idag

Aptahem går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Aptahem.

Aptahem hos Nordnet

Aptahem går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Aptahem.

v13

Lämna en kommentar