Annehem Fastigheter B – information och data om aktien

Annehem Fastigheter är verksamma inom fastighetsbranschen. Bolaget äger och förvaltar över ett brett utbud av fastighetsbestånd. Fastigheterna består huvudsakligen av kommersiella fastigheter runtom större storstäder. Visionen är att långsiktigt äga fastigheterna med fokus på förvaltning och vidareutveckling. Utöver huvudverksamheten erbjuds support och tekniskt underhåll. Störst andel av fastighetsinvesteringarna återfinns inom den nordiska hemmamarknaden.

Antal ägare av Annehem Fastigheter B på Avanza och Nordnet:
10401 st

Noterad på:
Stockholmsbörsen Mid Cap Stockholm

Utdelning

Annehem Fastigheter B har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Annehem Fastigheter B

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Annehem Fastigheter B

Besök bolagets hemsida

Annehem Fastigheter B på Avanza – se aktiekurs idag

Annehem Fastigheter B går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Annehem Fastigheter B.

Annehem Fastigheter B hos Nordnet

Annehem Fastigheter B går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Annehem Fastigheter B.

v12

Lämna en kommentar