Alteco – information och data om aktien

Alteco Medical är verksamma inom medicinteknik och tillhandahåller en produkt för extrakorporeal blodrening som tar bort endotoxin (lipopolysackarid, LPS) från patientens blodomlopp. Produkten används som tilläggsterapi vid sepsis för att behandla endotoxemi (höga nivåer av endotoxin). Detta kan bidra till att stabilisera patienten i olika akuta situationer. Endotoxemi förekommer ofta vid sepsis, som är ett livshotande tillstånd och en av de vanligaste dödsorsakerna inom modern intensivvård.

Antal ägare av Alteco på Avanza och Nordnet:
761 st

Noterad på:
Spotlight Stock Market

Utdelning

Alteco har inte annonserat någon kommande utdelning.

Aktierekar för Alteco

Vi har inga registrerade köprekommendationer för Alteco

Besök bolagets hemsida

Alteco på Avanza – se aktiekurs idag

Alteco går att handla hos Avanza, klicka här för att se kursen på Avanzas handelsplattform. Är du inte redan kund hos Avanza blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Alteco.

Alteco hos Nordnet

Alteco går att handla hos Nordnet, klicka här för att se kursen på Nordnets handelsplattform. Är du inte redan kund hos Nordnet blir du det enkelt här. Det kostar inget att bli kund, och när du registrerat dig får du tillgång till realtids-data för Alteco.

v12

Lämna en kommentar